مربا یا لیچار یا رچل یا ریچل  از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد

 


آشپزباشی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پرسش مهر۹۷ ثبت شرکت - ثبت شرکت خاص - ثبت برند لاتین آفتاب نما فروشگاه سایت بلاگ بیست سایت علمی و پژوهشی آسمان حکمت و حکایت اجناس فوق العاده چشم انتظارم